Ako sa správne prihlásiť na turnaj




Sme veľmi radi, že sa naše turnaje znovu rozbiehajú a tiež, že nám počas pauzy začala fungovať nová stránka. Keďže si táto nová stránka nepreniesla žiadne členské údaje zo starej stránky, zostavili sme pre vás zoznam dôležitých vecí, na ktoré by ste mali myslieť pri prihlasovaní na turnaje. Článok je písaný formou otázok a odpovedí, kľudne nám do komentára pridajte vaše ďalšie otázky. Ak budeme vedieť, pokúsime sa článok doplniť aj o odpovede na ne.

1. Prečo sú niektorí hráči v turnajovom zozname zvýraznení na zeleno?

Takto sú zvýraznení hráči, ktorí majú na stránke vytvorené konto. Po kliknutí na ich meno sa vám zobrazí ich profil. Pre vytvorenie vlastného konta kliknite sem a vyplňte svoje údaje.

2. Potrebujem konto na stránke?

Na prihlásenie sa na turnaj nie je potrebné mať vlastné konto. ALE, mať konto má niekoľko výhod a naopak, nemať konto má niekoľko nevýhod. O čom hovoríme?

  • Na to, aby ste mohli súťažiť v slovenskej lige, musíte mať vytvorené konto na stránke discgolf.sk a zároveň byť aj členom SAF. Ak si vytvoríte konto na stránke až po ligovom turnaji, turnaj sa vám do aktuálnej ligy vo vašom novom profile spätne nezapočíta.
  • Na svojej profilovej stránke môžete nájsť celú svoju hráčsku históriu turnajov, ktoré sa evidujú na stránke od vytvorenia konta na stránke. Tiež tam nájdete svoj prehľadný plán najbližších turnajov, na ktoré ste prihlásení, a samozrejme odkazy na výsledky turnajov.
  • Po prihlásení na turnaj môžete svoje údaje cez svoje konto editovať, napríklad, ak organizátor turnaja vytvoril formulár na jedlo počas turnaja. Priamo zo svojho konta budete môcť svoju voľbu zmeniť dovtedy, dokedy budú turnajovým riaditeľom zmeny povolené.
  • Vo vašom konte evidujeme aj to, či ste členom SAF alebo nie, čo vás oprávňuje k zľave na väčšine slovenských turnajov. Toto nastavenie však nie je automatické, ale kontrolujeme ho niekoľko krát za rok s centrálnou verejnou databázou členov SAF. Ak ste sa stali členom SAF, ale to ešte nie je uvedené vo vašom profile, dajte nám (alebo turnajovému riaditeľovi) vedieť a doplníme to.


3. Je nejaký spôsob, ako sa dajú priradiť k môjmu novovytvorenému kontu turnaje, ktoré som odohral/a predtým, ako som mal/a na stránke vytvorené konto?

Áno, v malom rozsahu je to možné. Tieto turnaje síce už nebudú započítané do aktuálnej ligy, ale na vašu stránku sa ešte dajú doplniť. Vyžaduje to ale prácu a čas niektorého z administrátorov stránky, ktorý musí každý turnaj po jednom priradiť k vášmu kontu. Takže je potrebné, aby ste nám poslali presný zoznam všetkých turnajov, ktoré chcete k svojmu kontu priradiť.

4. Mám vytvárať kontá aj pre všetky svoje deti, ktoré hrajú discgolf na slovenských turnajoch?

Určite áno! To je jediný spôsob, ako môžu súťažiť v discgolfovej lige medzi svojimi rovesníkmi. O pár rokov sa vám za to možno poďakujú, keď budú mať na jednej stránke kompletný prehľad svojich výsledkov od svojich prvých turnajov.